FUNdament logo
FUNdament Home

Kinderpagina


Vind jij lezen moeilijk? Of is rekenen een lastig vak? Denk jij dat je het niet kan?

Wij willen je graag helpen!!

Wij zijn Ellen Komen en Ellen Fekkes. Allebei zijn wij jarenlang leerkracht geweest op verschillende basisscholen in diverse groepen. We hebben opleidingen en cursussen gedaan om nog meer te weten te komen hoe we kinderen kunnen helpen. Daarbij hebben wij ervaring opgedaan met onder andere het werken met dyslectische kinderen. Ook hebben wij al veel kinderen geholpen met andere schoolvakken.

Ellen Komen Ellen Fekkes

Ellen Komen

Ellen Fekkes


Wat kun je verwachten als je bij Ellen of Ellen komt?

Wij helpen je omdat je taal, rekenen, spelling of een ander vak heel moeilijk of zelfs naar vindt. Het kan daardoor gebeuren dat je niet meer met plezier naar school toe gaat.
Een behandeling duurt bij ons 45 minuten. In die tijd is alle aandacht voor jou. Je mag zijn wie je bent en we maken er samen een gezellige les van, waarin je veel zult leren. Ook al lijkt jou de lesstof nog zo moeilijk, wij zorgen voor een fijne sfeer en behandelen de stof heel afwisselend. Wij geven wel huiswerk mee om de les te oefenen. Dit huiswerk maken duurt ongeveer een kwartier per dag.

Wat doen we tijdens een behandeling?

We beginnen meestal met het bespreken van het huiswerk. We kijken het na en als er problemen zijn dan leggen we dit eerst nog eens rustig uit. Daarna krijg je uitleg van nieuwe lesstof. Natuurlijk gaan we daar samen mee oefenen. En tijdens de behandeling maken we gebruik van een computer.

DolFijnWaar is de behandeling?

Wij hebben allebei thuis een werkkamer waar we met jou aan de slag gaan. Dit kan in Wassenaar of in Voorschoten. Ook is er een ruimte waar degene die jou brengt kan wachten.

Wat willen we met jou bereiken?

Niet alleen dat je de leerstof goed begrijpt of dat je veel beter gaat lezen, spellen of rekenen. Wij vinden het ook heel belangrijk dat je het weer leuk vindt op school omdat je dan beter mee kunt komen met de groep: de FUN in het leren is weer terug!

 DolFijn om goed op school te zijn!

 

Informatie over dyslexie

Informatie over dyscalculie